13 reacties op “Een vaste pagina als voorpagina weergeven

 1. Eindelijk heb ik het begrepen hoe ik een statische pagina maak, eindelijk!
  Ik hoop dat je blijft schrijven hoe wordpress te gebruiken, want je doet het op een duidelijk verstaanbare manier. Duidelijk voor iemand die al over de 50 is en website/blog schrijven Chinees is? Doe zo voort!

  Like

 2. Beste Febe,

  Ook ik zit in de knoop wat betreft het maken van een statische pagina. Ik wil graag een startpagina maken waarop (in kolommen) allemaal links staan. De statische pagina is gelukt maar verder wil het me niet zo lukken… Kan jij me helpen? Alvast bedankt voor je moeite.

  Groetjes, Floor.

  Like

   • Hoi,

    Dank voor alle reacties. Het lukt me om 1 hoofdpagina in te stellen. Wat me niet lukt is om daar in kolommen, lijsten met links (naar andere websites) in te plaatsen (zoals op startpagina.nl). Heeft u daar ervaring mee?

    Nogmaals dank, groetjes, Floor.

    Like

    • Hallo Floor
     Vooraleer nog verder te reageren. Wil minstens zo vriendelijk zijn uw eigen site bij wordpress.com mede te delen. Blijven antwoorden op totaal onbekenden vind ik maar niets.

     Like

    • Hoi Febe,

     Excuus, ik was me van geen kwaad bewust. Ik heb wel al een andere site bij WordPress maar de site waar ik het over heb is nog niet ontworpen, dus ik heb niet veel om al te laten zien…

     Groetjes, Floor.

     Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s